Kom roeien bij ARV!  

Heb je ook zin om lid te worden van onze roeiclub en kennis te maken met de roeisport? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij verwelkomen altijd graag nieuwe geïnteresseerden in onze club! Wie graag eens wil komen roeien, stuurt ons best een mailtje of belt ons op voor wat meer info. Je kan dan afspreken om eens langs te komen op zondagochtend 9u30 om de sfeer op te snuiven en alvast kennis te maken met de roeisport. Heb je echter geen twijfels en wil je meteen ook aan de slag, dan kan je je inschrijven voor onze initiatielessen! Nieuwe roeiers kunnen in een reeks van 4 lessen kennismaken met onze fantastische roeisport. Hiervoor betaal je 40€ en dien je op voorhand in te schrijven. Stuur hiervoor een mailtje naar initiatie@sculling.be. De lessenreeksen starten slechts een aantal keer per jaar dus hou zeker de aankondigingen in het oog op onze startpagina. Wens je ook gewoon graag wat meer info, kan je ons ook altijd mailen op dit mailadres of via info@sculling.be.
Ook ervaren roeiers zijn uiteraard welkom in ons club. Neem contact met ons op en we verwelkomen je graag!


Voor wie?  

Roeien is een sport voor alle sportieve jongens en meisjes vanaf 12 jaar. Een vereiste is wel dat je kan zwemmen en dat je medisch geschikt verklaard bent door een dokter.


Wat heb je nodig?  

Wie wil roeien, heeft niet veel materiaal nodig. Het dure roeimateriaal wordt immers ter beschikking gesteld door de club. We verwachten wel dat iedereen die komt roeien respectvol omgaat met dit kostbare materiaal.
Je hebt uiteraard wel sportkledij nodig. Breng dus steeds sportschoenen, een sportbroek, t-shirt en warme kledij in de winter mee. Voorzie best vastzittende sportkledij om te roeien.


Contactinformatie  

Wie wil komen roeien of meer informatie wenst, kan ons het makkelijkst bereiken via mail (initiatie@sculling.be of info@sculling.be).


Lidgelden  

Initiatie: € 40
Stuurman/vrouw: € 25
Student: € 100
Recreant*: € 200
Senior: € 200
Master: € 200
Effectief lid**: € 250
Familie: € 350
Ere-lid: Vanaf € 250
Sympathisant: Vanaf € 25
Liggeld privéboten: € 150* Wanneer men na de initiatielessen overgaat tot het betalen van lidgeld voor een jaar, dan wordt de 40 € van het initatielidgeld afgetrokken van het jaarlidgeld.
** Effectieve leden zijn personen die een speciale erkenning kregen door de raad van bestuur omwille van extra inzet voor de club.


Bankrekening ARV: ING 320-0694558-11 IBAN: BE 30 3200 6945 5811 BIC: BBRUBEBB


Privacy Verklaring
Smits IT Services