ARV Sculling
ARV biedt als club heel wat mogelijkheden aan om in optimale omstandigheden te kunnen trainen, maar ook te kunnen genieten van de clubsfeer en het gezellig samenzijn.

Het clubhuis van ARV is gelegen aan het bloso domein Hazewinkel. Te midden van een prachtig natuurgebied kunnen we daar als roeiers gebruik maken van een Olympische roeibaan.

Onze club stelt voor alle roeileden aangepast roeimateriaal ter beschikking. We beschikken over een uitgebreide botenvloot bestaande uit alle boottypes (1x, 2x, 2-, 2+, 4x, 4-, 4+, 8-). De volledige botenvloot kan je hier raadplegen.

Naar botenvloot.Naast een botenvloot beschikken we ook over een ergometerzaal, waar voornamelijk in de winter getraind wordt. Hier staan 10 ergometers ter beschikking voor de roeiers. Voor de powertraining in de winter kunnen we gebruik maken van de powerzaal van bloso op hetzelfde domein.

Voor alle roeiers staan uiteraard ook kleedkamers ter beschikking, waarbij zowel de mannen als vrouwen gebruik kunnen maken van een sauna. Een aangename manier van ontspannen na een zware training!

Aan ons clubhuis is tenslotte ook een gezellige bistro ‘The Boathouse’ verbonden. Op het grote buitenterras kunnen we in de zomer genieten van een drankje in de zon, alsook een lekker hapje eten.


Privacy Verklaring
Smits IT Services