ARV Sculling
Algemene Info  

Net zoals vele sportclubs, doen wij ook voor een groot deel beroep op de hulp van sponsors. Zij zorgen ervoor dat we de roeileden van alle niveaus aangepast en zeer degelijk materiaal kunnen aanbieden, en tegelijkertijd de lidgelden beperkt kunnen houden. Met hun steun kunnen we ook onze jonge roeiers extra kansen bieden om op buitenlandse stages te gaan, waar intensief getraind wordt.

Onze sponsors betekenen voor ons dus zonder twijfel erg veel en wij dragen hen dan ook een warm hart toe. Wij zijn dankbaar om hun steun en zullen die ook in de toekomst nog nodig hebben.

Hoewel roeien niet tot de populairste sporten behoort in België, blijft het wel een grote Olympische sport! Het image van de roeisport (teamspirit, kracht, inzet en elegantie) leent zich uitstekend voor associatie met bedrijven die zich willen differentiëren. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe sponsors, die ons willen verder helpen grootse dingen te bereiken.

Hoe Steunen?  

De mogelijkheden tot sponsoring zijn erg groot en u kiest steeds zelf op welke manier u wil sponsoren. Het hele jaar door kan u hiervoor steeds contact met ons opnemen. Ook organiseren wij elk jaar het Open Belgian Indoorrowing Championship, een wedstrijd indoorroeien die zowel nationale als internationale ploegen aantrekt. Een ideale gelegenheid om uw naam bekend te maken. Ook voor deze specifieke regatta rekenen wij immers op de hulp van vele sponsors. Verder blijft onze club met enkele roeiers deelnemen aan internationale kampioenschappen, waardoor wij ervan overtuigd zijn onze sponsors enkele voordelen te kunnen bieden. Voor iedere sponsor is tevens een plaatsje op deze webpagina gereserveerd.

Wie ons als sponsor graag wil steunen, kan hiervoor contact opnemen met Ferdinand Peeters, penningmeester. Zijn contactgegevens vindt u hieronder. Voor informatie of speciale sponsorformules, spreken wij graag met u af om in een persoonlijk onderhoud te zoeken naar de best passende formule voor u.

Contactgegevens sponsoring:
Penningmeester Ferdinand Peeters
Tel: 03/230.21.40
Gsm: 0486/23.40.21
Email: ferdinand.peeters@skynet.be


Privacy Verklaring
Smits IT Services